Motorevija AMZS

Motorevija AMZS

The magazine members Automobile Association of Slovenia


App info


1.8.2
Android 4.0.3+
Everyone
232
Get Motorevija AMZS for Free on Google Play
Advertisement

App description


Motorevija je najuglednejša in najbolj uveljavljena avtomobilistična revija v Sloveniji in hkrati avtomobilistična revija z največ bralci in največjim dosegom v Sloveniji.

Neprekinjeno izhaja že od leta 1957 in je tako tudi najstarejša avtomobilistična revija v Sloveniji.

V Motoreviji objavljamo novice, članke, teste, analize, nasvete, poročila, reportaže in potopise s področja avtomobilizma, mobilnosti, ekologije, prometa, tehnologije, prometne zakonodaje in avto-moto športa; redno objavljamo strokovne in neodvisne teste pnevmatik, otroških varnostnih sedežev, sodobnih varnostnih naprav, predorov, prehodov za pešce, cestne infrastrukture, avtomobilov in turističnih ter mobilnostnih storitev, strokovno, neodvisno in objektivno pa pišemo tudi o drugih temah s področja avtomobilizma in mobilnosti.

Motorevija izhaja desetkrat na leto in je del članskih ugodnosti, ki jih člani AMZS dobijo s plačilom članarine. Motorevija je kot aplikacija brezplačno na voljo vsem uporabnikom in bralcem z mobilnimi napravami in tabličnimi računalniki. Znotraj aplikacije lahko vsako novo izdajo Motorevije brezplačno prenesete na vašo napravo in jo prebirate tudi takrat, ko vaša naprava ni povezana v svetovni splet, razen tega pa lahko dnevno spremljate novice in članke s področja avtomobilizma.

Za kakršnokoli pripombo, grajo, pohvalo, vprašanje ali idejo pišite na motorevija@amzs.si.
Uredništvo Motorevije vam želi veliko zanimivega, poučnega, strokovnega, pa tudi zabavnega branja!

What's New


Nova verzija aplikacije - razen revije, na voljo tudi novice in članki s spletne strani, takrat ko se zgodijo.

check